Нашата предизборна програма за управление е иновативна, тя е отворена към жителите

...
Нашата предизборна програма за управление е иновативна, тя е отворена към жителите
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет Антоанета Пенева: Карнобат има нужда от нова посока, която води към по-добро бъдеще за нас и децата ни

Нашата предизборна програма за ръководство е новаторска, тя е отворена към жителите на общината.

Кандидатът за кмет на ГЕРБ в Карнобат Антоанета Пенева чака съгражданите си в открита приемна, с цел да обсъдят проектите за бъдещето на града. „ Виждам желанието за смяна при диалозите с моите съграждани. Желанието на хора, които също като мен са избрали да живеят, да се трудят и да отглеждат децата си в Карнобат. Мечтата ми е да срещам в града ни спокойни и усмихнати хора. Вярвам в концепцията за един град с история, който може да бъде съвременен и в този момент съм сигурна, че мога да го реализира. Да трансформира политиките за хората в работещи за всички нас. Да не остане единствено фантазия завръщането на младежите, а активност, за която мога гордо да кажа - нашите деца са тук! Те ще имат опцията да развиват своята кариера и да израстват по стълбицата на триумфа, тъй като посредством верния метод могат да се открият нови работни места “, напомня си мощният претендент за кмет на Политическа партия ГЕРБ Антоанета Пенева.

Хората от Карнобат ежедневно срещат Антоанета Пенева, на която задават голям брой въпроси, свързани с това какво да чакат съгражданите от нея по време на предизборната акция. На въпроса тя споделя: „ От мен ще бъде водена една положителна и професионална акция, ориентирана към самия човек и с взор към бъдещето. Вярвам, че преимуществото на моя екип е, че е стъпил на постоянна основа и експертиза в управническите решения. Знам, че предизборната акция няма да е лесна, само че макар набезите, другите провокации, мога да кажа единствено едно на хората, които ни симпатизират - не се поддавайте на операции и отрицателни мнения и избирайте, водени само от своята съвест и убеждения. За страдание в политическата конкуренция могат да се включат нечестни тактики, само че аз съм подготвена да се оправя с тях. Моят метод е да бъда близо до хората освен по време на предизборната акция, а през целия четиригодишен мандат. Защото положителният кмет е задължен да слуша, да чува, да оказва помощ и да окуражава своите съграждани. "

В идващите дни ще бъде открита приемна на шатра в централната част на Карнобат и в общинския офис на Политическа партия ГЕРБ, където всеки гражданин може да посети, да зададе своите въпроси към претендента за кмет и претендентите за общински съветници. На откритата приемна ще бъдат показани целите на програмата за ръководство и ще могат да се дават оферти за развиване на общината.

„ Нашата предизборна програма за ръководство на Карнобат е новаторска. Но в нея няма да намерите всички задания, които следва да бъдат изпълнени. Защото тя е отворена към жителите на общината. Ще бъде допълнена дружно с вас и ще отрази вашите оферти и хрумвания, тъй като вие ги знаете най-добре, сблъсквайки се с ежедневните проблеми. Винаги съм подготвена да ви чуя. Обещавам ви. Знаем какво е направено. Никой не отхвърля, че свършената работа е доста. Аз залагам на приемствеността на сполучливите практики и на опита на положителните специалисти.  Отборът на Карнобат, който е част от първата политическа партия в страната, е построен от хора, които освен живеят в нашият град, само че и работят тук. Съществено място в нашата стратегия е отделено за решение на проблемите и в дребните обитаеми места на общината, тъй като възрастните хора и тези решили да прекарат живота си там, също заслужават почтено битие и грижа “, акцентира претендентът за кмет.

Подкрепете кандидатурата на Антоанета Пенева и претендентите за общински съветници от Политическа партия ГЕРБ с бюлетина №7 на 29 октомври за работещите политики на Карнобат.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР